"Gallisch eetfestijn" in Destelbergen

Ga naar beneden

"Gallisch eetfestijn" in Destelbergen

Bericht  Grendel op do 05 jan 2012, 17:55

Op zaterdagavond 21 Louwmaand (jan.) organiseert vzw Legia – forum voor ijzertijdstudie in Destelbergen (bij Gent) een Gallisch eetfestijn met live-muziek en een ‘Gallic afterparty’. De opbrengst van het evenement gaat in de spaarpot voor de realisatie van een archeopark met gereconstrueerd landschap en protohistorische nederzetting. Voor slechts 15 euro schuift je op 21 Louwmaand (jan.) mee aan tafel, nieuwjaarsaperitief inbegrepen. Enkel geïnteresseerd in de optredens en de party? Vanaf 21u ben je welkom.

Vanaf 18u30 ben je welkom voor het nieuwjaarsaperitief, muzikaal opgeluisterd door de Belgische folkgroep Nuraghi. De vrolijke deuntjes van Europese folk en middeleeuwse muziek brengen de sfeer en de appetijt op gang. Vanaf 19u30 schuif je aan voor een heerlijke breugelmaaltijd. Ook mensen die liever kaas eten zijn meer dan welkom! Na het eten gooit Legia de deuren open voor een afterparty, die opnieuw door Nuraghi wordt ingezet en nadien door de Gentse groep SAF en DJ’s The Rudies wordt overgenomen tot in de vroege uurtjes. De afterparty is voor eters gratis toegankelijk. Nakomers betalen een vrije bijdrage.

Het Gallisch eetfestijn vindt plaats op zaterdag 21 Louwmaand (jan.) 2012 in het Jeugd- en Gemeenschapscentrum (Kerkham 3F, 9070 Destelbergen). Meer informatie over de verschillende groepen vind je ook in deze aankondiging (pdf).

Prijzen:
Volwassene: 15 euro (V)
Kind (-12j): 11 euro (K)
Kleintjes (0-5j): gratis (G)
Voor de niet-vleeseters is een kaasschotel voorzien (15 euro)

Reservatie: om praktische redenen wordt gevraagd om voor 16 Louwmaand (jan.) (en liefst per groep) in te schrijven door het totale bedrag te storten op rekeningnummer BE49 8906 3426 7671 (BIC: VDSP BE 91), met vermelding van: GE12 – naam groep – aantal V – aantal K – aantal G – aantal Kaas (vb.: GE12 – Willaert – 2xV – 1xK – 1G – 1Kaas).

Bron: http://www.archeonet.be

_________________
„Er muoz gelîchsame die leiter abewerfen, sô er an ir ufgestigen ist.” - Meister Eckhart
avatar
Grendel
Erfwacht

Man Aantal berichten : 1896
Woonplaats : Turholt
Registration date : 02-02-09

Profiel bekijken http://www.hagal.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum