GENETISCH GEMODIFICEERD VOEDSEL: FEITEN, GEEN GEWASSEN

Ga naar beneden

GENETISCH GEMODIFICEERD VOEDSEL: FEITEN, GEEN GEWASSEN

Bericht  Sibbevader op di 16 maa 2010, 09:55

GENETISCH GEMODIFICEERD VOEDSEL: FEITEN, GEEN GEWASSEN
Voor het eerst in 12 jaar heeft de Europese Commissie zopas het kweken van genetisch gemodificeerde gewassen toegelaten. Daarmee geeft ze de winsten van de GG lobby's voorrang boven de bezorgdheid van de bevolking -- 60% van de Europeanen is van mening dat er meer informatie nodig is voordat we voedsel kweken dat een bedreiging voor onze gezondheid en het milieu kan betekenen.

Een nieuw initiatief biedt 1 miljoen Europese burgers de unieke kans een officieel verzoek aan de Europese Commissie richten. Laten we 1 miljoen stemmen bijeen brengen voor een verbod op genetisch gemanipuleerde voedingmiddelen tot het onderzoek klaar is. Teken onderstaande petitie en stuur deze e-mail door naar vrienden en familie. Vergeet niet om je adres te geven zodat alle handtekeningen meetellen voor het burgerinitiatief.

Aan de voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso:
We verzoeken u om een tijdelijk verbod op het kweken van genetisch gemodificeerde gewassen in Europa en om het instellen van een onafhankelijke, ethische, wetenschappelijke instantie om de impact van GG gewassen te onderzoeken en regelgeving te vast te stellen.

Avaaz.org

_________________
Als wachter over recht en wet stelt men de boom aan de grens van de gemeente; hij moet als een vertegenwoordiger van de hoogste rechter, het veld behoeden en de boosdoeners tegenhouden. Daarom bestraft men de boomschender als een rover of moordenaar: wie de kruin van een groene boom afslaat, zal op zijn stam het hoofd afgeslagen worden, en wie zijn wortels schendt, zal het zijn eigen voeten ervoor boeten.

¨
avatar
Sibbevader
Erfwacht

Man Aantal berichten : 3028
Woonplaats : Midgaard
Registration date : 31-01-09

Profiel bekijken http://hagal.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum